Management

Aquí es pot trobar tota la informació dels grups i artistes que portem en exclusiva. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@illusiona.net per demanar preus i disponibilitat.

 

ACCÉS A MENORS

Segons la normativa vigent, els menors de 16 anys només poden accedir a les sales de concerts, acompanyats del tutor legal.

Aquí pots descarregar l’autorització que s’ha de presentar signada a la porta, juntament amb la documentació del menor i la del tutor.

Accés de menors

 

PAWN GANG

 

PRETTY ASS WHITE NIGGAS, és el segon treball discogràfic de PAWN GANG. Considerat el primer grup de de música Trap en català, format a Barcelona a principis del 2000, ha anat pujant de manera exponencial a través dels seus videoclips penjats a les xarxes i al seu canal de youtube propi amb més 35.000 seguidors.

 A finals de la década del 2000 es comença a fer ressó d’un grup format per sis joves, que a través de les xarxes i principalment de youtube, donen a conèixer els seus polèmics videos i les seves cançons amb lletres que arriben des d’un primer moment a molts adolescents que se senten identificats amb la seva manera de trencar amb la realitat.

 Al 2013 llencen la seva primera maqueta, en el seu propi canal de YouTube, en forma de Mixtape.
 
A meitat del 2015 comencen a encapçalar cartells, omplint les sales, arribant  en moltes ocasions al “Sold Out”.

 Actualment, el nombre de seguidors segueix augmentant, arribant als 35.000 seguidors en el seu canal youtube i continuen pujant .

 L’abril de 2016 van presentar el seu primer treball discogràfic AL FINAL ES ASHO a la Fàbrica Damm de Barcelona, dins de la programació de Sant Jordi Musical 2016, i han estat de gira  per les millors sales de Catalunya arribant en ocasions al SOLD OUT.

 L’estiu de 2017 ja han actuat a diferents Festes Majors, i la premsa catalana ja els hi comença a dedicar espais.

 El setembre de 2017, LA MARATÓ de TV3 els hi demana de col·laborar amb el tema i el seu respectiu vídeo de la campanya pels instituts.

 Aquest és el resultat

LA MARATÓ DE TV3 2017

El novembre de 2017 surt el seu segon treball discogràfic, que porta per títol el nom que corresponen a les sigles PAWN GANG, “PRETTY ASS WHITE NIGGAS”  (Krik Music 2017). La novetat és que aquest disc ja no només es pot trobar en format digital, sinó que també en format físic (Sony Music).

 Els seus components són:

 Yung Mare (Dídac Garsaball)
Lil Guiu (Guiu Solé)
Good Jan (Jan Solé)
Teuma Swag (Mateu Reñé)
Monrra Swag (Ramón Reñé)
Willfree (Guillem Roca)

Canal Youtube

www.panwngang.net

 

DAVID LARGO

DAVID LARGO és una excel·lent proposta pels amants de la cançó d’autor i de la música clásica america: Bob Dylan, Neil Young, Radiohead, Creedence Clerawater Revival i d’altres més moderns com The Jayhawks, Wilco, Pernice Brothers, Luna…

Actualment DAVID LARGO té dos discos al mercat en solitari DESNUDO VUELVO A CASA editat per la discogràfica DISCMEDI . Es tracta d’un treball enregistrat de forma austera amb veu i guitarra, amb cançons escrites pel propi artista. Els temes recullen gran influència dels músics que van marcar la seva joventut i els textos combinen lletres molt properes als tòpics del rock, juntament amb d’altres de caràcter més personal i de reflex de la societat actual. I EL CALOR DE LA NOCHE, editat per KRIK MUSIC, 2014 amb producció de Cales Sanchez. És un disc fresc, sincer i directe, amb lletres properes al rock urbà i amb un so marcat per la música d'arrels americanes i anglosaxones.  

Enllaços de les principals companyies en què ja està disponible el segon disc de David Largo.

Deezer Google Play Spotify Itunes

Enllaços a les pàgines personals de David Largo:

Youtube Google+ Entrevista

Gravat a: Estudi Carles Sánchez - Sant Antoni de Calonge
Barrejat a Alemanya per: Carles Sánchez
Producció Musical: Carles Sánchez
Producció Executiva: Il·lusiona Artistes
Tècnic de So: Carles Sánchez
Data: 4 de Juny de 2014
Discogràfica: Krik Music

CRIMEN PASIONAL (Reggaeton en català)

CRIMEN PASIONAL, és el primer grup de reggaeton en català de la història. Brigantiboy i Neisha Sauce són els integrants d’aquest duet de Barcelona que influenciat principalment pel gènere del Reggaeton, no deixen de banda altres estils de música llatina, també intrpretada en castellà. Les seves cançons es defineixen com a provocadores, utilitzan paraules ppròpies de l’argot tant en castellà com en català.

Amb una actitut i estètica molt polèmica, les seves lletres, els seus videos i els seus shows no deixen indiferent a ningú. Molt influenciats també per la moda i el disseny, la seva posada en escena està artística i estèticament molt ben elaborada. 

Els CRIMEN PASIONAL, ofereixen un show molt visual amb una posada en escena molt teatralitzada, molt adequat per festivals i clubs nocturns.

Des de que van començar la seva aventura, els CRIMEN PASIONAL, ja acumulen 70.000 visites en els seus videos, que donen a conèixer a través del seu propi canal de youtube , i ja han aparegut en programes de ràdio i en premsa escrita. Les discoteuques, com ara RAZZMATAZZ, ja punxen els seus temes , i festivals del tipus Cara B de Barcelona també utilitzen els temes de Crimen Pasional per animar la festa.

Individualment, Brigantiboy i Neisha Sauce, ja tene experiencia musical, havent fet gires nacionals i tocant en llocs com el sòner d'Islandia

 

PREMSA

https://www.flaixfm.cat/crimen-pasional-el-grup-catala-de-reggaeton/

 

http://catalunyadiari.cat/noticia/27292/arriba-crimen-pasional-el-reggaeton-en-catala

CRIMEN PASIONAL

Please edit the content element entry text.
Please edit the content element entry text.
Contacte
C/Sardenya, 492. Local. 08025 - Barcelona
Tel.: 93 519 64 93

Notícies