Esdeveniments

Ajudem als nostres clients a incrementar la notorietat de marca i la penetració en el mercat, donant vida a les marques i missatges a través d'esdeveniments, road shows, samplings, street màrqueting, entre altres.

Amb una notorietat de serveis creatius per a projectes tàctics o estratègics de marca, vam crear programes d'esdeveniments i accions integrals de 360 º que connecten i interactuen amb el target i obtenen resultats reals mesurables.

Convencions

Organitzem tot tipus de Convencions d'empresa. Ens ocupem de la gestió íntegra de l'esdeveniment.

Busquem l'espai adequat per realitzar la convenció, proposem la decoració, contractem hostesses si cal, organitzem el càtering, proveïm de tota la infraestructura tècnica necessària, i ens ocupem de la producció artística (contractació de presentadors, grups de música, orquestres, monologuistes , espectacles ...)

Actors i Actrius per a convencions

Actors i actrius professionals especialitzats en animacions per a qualsevol tipus d'esdeveniment, des presència a fires, convencions, accions puntuals per a qualsevol promoció, celebracions d'empresa ...

Creació de personatges

Si vols que els nostres personatges es facin càrrec de l'animació dels teus esdeveniments, sol·licita el nostre catàleg. Disposem d'una gran varietat de personatges per a qualsevol activitat, espai, campanya ...

També oferim la possibilitat de crear els personatges xclusivos per als teus esdeveniments i campanyes.

Hostesses i Promotores

A Il·lusiona oferim servei d'hostesses i promotores. Treballem a nivell nacional.

Caricaturistes

Els nostres caricaturistes són una opció original i divertida per a qualsevol esdeveniment. Fes que els assistents als teus esdeveniments es duguin un graciós regal.

Estatues

Amb les tradicionals estàtues humanes de Barcelona podràs ambientar els còctels de benvinguda o decorar qualsevol espai dels teus events.

Les estàtues humanes són una opció original, elegant i divertida per entretenir i decorar. Les estàtues humanes treballen a nivell nacional.

Camions

Il·lusiona disposa d'una àmplia gamma de camions polivalents i tràilers per a tot tipus de campanya, road show, promoció ...

Decoració

Amb originals escenografies inflables podràs decorar els espais amb els colors corporatius de la teva empresa, i donar una imatge moderna i professional a tots els teus esdeveniments.

Vestuari

En Il·lusiona també ens ocupem dels vestidors per als teus esdeveniments..

Caterings

Recomanem la millor solució de càtering i disposem també de menjars populars, tipus paelles gegants per organitzar una magnífica festa popular

Espais

En Il·lusiona trobem l'espai ideal per als teus esdeveniments.

Segways

A Il·lusiona pots contractar segways vinilados per les teves campanyes i promocion

Contacte
C/Sardenya, 492. Local. 08025 - Barcelona
Tel.: 93 519 64 93

Notícies